maanantai 19. kesäkuuta 2017

Rauhallinen iltapalahetki

Kiireisen arjen keskellä on hyvä välillä pysähtyä, istahtaa ihan rauhassa vaikkapa nauttimaan iltapalaa.


Monesti pysähtyminen tapahtuu sohvalle tv:n ääreen. Sekin on tietysti hyvä tapa rentoutua, mutta jos ruudussa uutistenlukija kertoo päivän terrori-iskuista tai Criminal Mindsin tutkijat jäljittävät sarjamurhaajaa, niin kyllä siinä jotain muunkinlaista rentoutumishetkeä jää kaipaamaan.

Eilen illalla istahdimme yhdessä keittiön pöydän ääreen syömään ihanaa Rostenin patonkia. Tosin siinäkin hetkessä piti keskittyä useampaan asiaan, kun samalla syötin pikkumiehelle kaurapuuroa ja toisella kädellä yritin pitää kurissa suuhun meneviä pieniä sormia. Mutta joka tapauksessa totesin sen jälkeen, että näitä yhteisiä iltapalahetkiä olisi kiva viettää niin usein kun vaan suinkin mahdollista. Liian usein kiireessä tulee napattua keittiöstä jotain pikaisesti ja kiikutettua syömiset sinne sohvalle, missä huomio kiinnittyy muihinkin asioihin kuin vain hetkestä nauttimiseen ja rauhoittumiseen.Tuore patonki, raikas kurkku, kevätsipulia, basilikaa ja hyvää seuraa. Ihanaa!
Pieniä ja suuria unelmia tulee aina pyöriteltyä ajatuksissa, mutta suurin nautinto elämässä koostuu kuitenkin arjen pienistä iloista. Täytyy vain muistaa pysähtyä nauttimaan :)


Aurinkoista maanantaita!

P.S. Olen tehnyt tälle blogille oman Instagram-tilin, jota päivittelen vähän ahkerammin kuin tätä blogia. Tervetuloa sinne seurailemaan käyttäjää "unelmaajaunelmia" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti