sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Lidlin paistopiste ja patukat

Aurinkoa ja lunta - aivan ihana keli osui tälle sunnuntaille. Kävin aamupäivällä tekemässä salitreenin ja kotiin ajellessani koukkasin poikkeuksellisesti Lidlin kautta.



Normaaleja ruokaostoksia tehdessäni käyn hyvin harvoin Lidlissä, koska en löydä sieltä sellaisia ruokia, jotka ovat vakiokamaa meidän ostoslistalla. Lidlin vähälaktoosiset ja laktoosittomat rahkat eivät uppoa, vähälaktoosista tai laktoositonta raejuustoa sieltä ei muistaakseni edes löydy, eikä myöskään vähärasvaisia juustoja. Mieluummin hoidan kaikki ostokset yhdestä kaupasta, vaikka sitten muutaman euron enemmän joutuisinkin maksamaan.

Mutta Lidlin paistopiste on aivan ihana. Sieltä löytyy takuuvarmasti aina tuoreita ja rapeita herkkuja. Epäterveellisiä vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon, mutta jonkin verran myös terveellisempää syötävää. Tänään paistopisteeltä tarttui mukaan muutama Luomukaurasydän. Kuulostaa terveelliseltä ja pikainen ainesosien tarkistus tukee tuota ajatusta. 



Ja oli hyvää :) Ihanan tuoretta ja rapeaa. 

Paistopisteen lisäksi Lidl-suosikkeihini kuuluu Sportyfeelin proteiinipatukat. Useimmiten tulee ostettua itselleni mansikkapatukoita ja isännälle lakritsipatukoita, mutta nyt päätin testailla pitkästä aikaa muitakin, kuten esimerkiksi ystäväni suosittelemaa  Deluxe-patukkaa "Vanilla Brownie & Almond". Ravintoarvojen näkökulmasta katsottuna pitkäaikainen suosikkini "Sweet Strawberry flavour White Chocolate topping" vie kirkkaan voiton, mutta maku oli kohdillaan myös tuossa toisessa ja koostumus oli parempi, mukavasti rouskui suussa.


Minut paremmin tuntevat tietävät, että popsin ajoittain liikaakin patukoita... noita mukamas terveellisiä herkkuja. Muutamien viime vuosien aikana proteiinipatukoiden valikoimat ovat kasvaneet kauppojen hyllyillä ja sieltä löytyy vaikka minkälaisia vaihtoehtoja. Olen maistellut niitä aika kattavasti ja omat suosikit ovat löytyneet kustakin kaupasta. Voisin joku kerta kirjoitella erillisen patukkapostauksen :)



Ensi viikosta näyttäisi tulevan pakkasviikko. Ihan mukavaa, että nyt talvella on näitä talvisiakin kelejä, mutta tällaisen kesäihmisen mieltä lämmittää huomattavasti enemmän keväällä tiedossa oleva lomareissu aurinkoon. Jee! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti