sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Syksyiset sisustustrendit

Aurinkoinen syksyinen keli houkutteli lähtemään rattaiden kanssa kävelylle pikkumiehen päiväunien aikaan, mutta siitä huolimatta päätin jäädä sisälle selailemaan jo joku aika sitten postilaatikkoon ilmestynyttä Hobby Hallin syyskuvastoa.Tämä lukuhetki olkoon minulle viikonlopun pieni annos sisustushömpötystä Habitaren jäädessä harmillisesti väliin. Messujen osalta täytyy tyytyä fiilistelemään parhaita paloja niiden sisustusbloggareiden tarinoista, jotka paikalle ovat ehtineet. Esimerkiksi omat suosikkini Oma Koti Valkoinen ja Inspired by Love tarjoilevat kattavan annoksen messukuulumisia ja ihanan paljon kuvia.

Syksyn sisustustrendejä tutkiessa ei tarvitse kauaa miettiä, mikä on nyt in. Kuten jo Hobby Hallin kuvaston kansilehtikin kertoo: lämmintä ja rosoisen rentoa. Seinät on maalattu melko tummin sävyin, tekstiilit ovat aiempaa tummempia ja kaikessa sisustuksessa värimaailma on hyvin luonnonläheinen. Kodikasta, kaunista, pehmeää ja toinen toisiinsa täydellisesti sopivia sävyjä. Myös Ikean kuvastossa ja tavaratalossakin on huomattavissa samat suuntaukset.

Ei hullumpaa, mutta omaan kotiin en osaa kuvitella näitä trendivärejä. Oma mieltymykseni valkoista kohtaan ei ole laantunut, vaan ehkä jopa entisestään syventynyt. Vaaleaa, mielellään ihan valkoista, selkeää ja pehmeää. Yritän pohdiskella pystyisikö tämän syksyn trendejä jotenkin fiksusti pienissä määrin soveltamaan omaan kotiin.... mutta se tuntuu jotenkin mahdottomalta. Ehkäpä meidän kodissa syksy tulee näkymään perinteiseen tapaan vain ahkerasti poltettavin kynttilöin. Ja myös takka tuo ihanaa tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin.

Jotakin pientä kuitenkin aina voisi hankkia.... Hobby Hallin kuvastosta houkuttelevimpana mieleen jäivät kauniit meriheinäkorit, joita voisi käyttää vaikka lelukoreina olohuoneen nurkassa, ja beiget tyynynpäälliset, jotka saattaisivat sopia sohvan kulmaan.Nuo pari pientä ostosta eivät edes tekisi kovin suurta lovea kukkaroon. Tosin tällä hetkellä hankintoja täytyy pohtia entistä tarkemmin, kun äitiysloma on kohtapuolin muuttumassa hoitovapaaksi ja sitä kautta tulotaso laskee lähes nolliin... Säästämiseen liittyviä asioita on tässä viime aikoina tullut pohdittua, joten siinä voisi olla hyvä aihe postauksellekin :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti